„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

vineri, 26 aprilie 2013

Anunţ important: LAPNO s-a transformat în INFORMATIIROKU





Începînd din această lună, nu mai pot trimite anunţurile pe care le trimiteam la circa 120 de persoane de pe adresa mea de email pe lista LAPNO, lista amatorilor de poezie niponă online.

Trimiterile constau în:

·       Invitaţiile de participare la concursul ROMANIAN KUKAI
·       Invitaţiile la vot la acelaşi concurs
·       Rezultatele concursurilor lunare
·       Reamintirile şi ultimele strigări
·       Alte informaţii despre articole apărute pe site-ul RK, despre evenimente etc.

Ca să suplinesc această lipsă am înfiinţat grupul yahoo


de pe care orice membru poate primi toate mesajele de acolo. Toate trimiterile de mai sus vor fi acum efectuate pe acest site, iar membrii lui le vor primi automat în Inboxul lor fără să mai fac eu trimiteri colective şi fără să mai pot fi acuzat de spam.

         Ca să deveniţi membrii ai grupului trebuie să răspundeţi, să daţi curs  invitaţiei pe care am trimis-o deja la peste 70 de persoane. Invitaţia are valabilitate 30 zile. Dacă nu o mai găsiţi în Inbox sau în Spam (unde se poate rătăci), îmi puteţi solicita o nouă invitaţie trimiţîndu-mi un mesaj pe adresa soimana@yahoo.com şi o veţi primi cît se poate de repede. Puteţi însă, la fel de bine, să vă exprimaţi dorinţa de a deveni membri şi direct pe site şi veţi fi validaţi.

Au răspuns invitaţiei şi au devenit membri 23 dintre cei care au primit invitaţia. Cei care răspund invitaţiei devin membri şi primesc mesajele trimise pe grup (Individual Emails). Pot însă opta şi pentru alte soluţii: Daily Digest – un singur mesaj pe zi în care sînt cuprinse toate mesajele zilei, Special Notices – cred că notificări speciale sau No Email – nu primesc în Inbox mesaje, dar le pot consulta pe site. Setările se pot face din pagina Members de oricare dintre membri pentru felul în care doreşte să fie informat.

Site-ul va putea deveni unul pe care oricare dintre membri poate trimite tututor membrilor informaţii despre ceea ce se întîmplă în lumea iubitorilor de poezie online.


Niciun comentariu: