„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Antologie Haiku 2010, în limba germană

Pentru Antologia Anuală de Haiku - 2010, editată de Societatea Germană de Haiku, se caută cele mai bune texte scrise sau publicate pentru prima oară în anul 2010.
Vă rugăm să ne trimiteţi cele mai bune haiku-uri scrise de Dvs. în decursul acestui an (un număr maxim de 50 de haiku-uri), chiar dacă ele au fost deja publicate în alte părţi (condiţia este doar ca ele să fi fost publicate prima oară în 2010). De asemenea, se acceptă Tan-Renga (dar nu proză haiku sau forme mai lungi de poezie în lanţ).

Data limită până la care se pot face trimiterile este 31 ianuarie 2011 pe adresa editorului:
Volker Friebel, Denzenbergstraße 29, 72074 Tübingen (Deutschland/Germania); se preferă însă trimiterile electronice prin e-mail la adresa: ein@haiku-heute.de. Vă rugăm să indicaţi explicit în mail, la rubrica referitor, că textele sunt pentru Antologie (Jahrbuch 2010). Vă rugăm de asemenea să adăugaţi câteva rânduri referitoare la persoana Dvs. (numele complet, anul naşterii, adresa unde locuiţi, interese literare, activitate profesională, altele).

Antologia va apărea probabil în aprilie 2011, atât pe suport de hârtie cât şi în format electronic, şi va putea fi accesată de oricine.

Dacă pot ajuta pe cineva cu limba germană, mă ofer cu drag.

Ioana Dinescu

Niciun comentariu: