„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

duminică, 18 aprilie 2010

A 4-a intalnire pe 2010 a cercului de haiku - Rezumatul intalnirii

Sambata, 17 aprilie, ora 14.00 - 17-00, Cafe Verona (Carturesti)


La intalnirea din luna aprilie am fost sapte participanti : Clelia Ifrim si Cati Neagoe, Sorin Boc, Corneliu Atanasiu si Angela Ciucu, in premiera Cristina Monica Moldoveanu si, ca de obicei, Ioana Dinescu. S-a stat afara, pe terasa, iar Sorin ne-a facut cinste la toti, caci sarbatoritul intotdeauna „trage ponoasele”. Ii multumim inca odata si-i uram viata lunga si haiku-uri multe si reusite, iar la anul sa ne faca cinste din nou….:)


Desi nu atat de bogata in subiecte, intalnirea castiga prin coeziunea participantilor si atmosfera de echipa bine sudata, care incepe sa-si faca treaba. In plus, ne ajuta vremea buna si ambianta placuta. Aviz amatorilor, deci: vrem sa va facem pofta ca sa va determinam sa va alaturati si voi acestui nucleu bucurestean.


Dupa ce am pierdut destul de multa vreme incercand sa aducem net in laptopul meu, prezent, ca de obicei, la toate intalnirile, am renuntat, deoarece locatia nu daduse inca drumul „robinetului” de internet, si am inceput sa dezbatem in plen amanunte legate de iminenta aparitie a revistei RoKu, revista online coordonata de Corneliu. Pentru intalnirea de la Constanta, la inceput de mai, revista va exista deja pe web, chiar daca locatia ei virtuala s-ar putea sa fie ulterior schimbata.


Un alt subiect a fost locul unde va avea loc urmatoarea intalnire a cercului de haiku. Ne dorim cu totii un pic de variatie, de aceea s-a propus sa dam curs invitatiei facute de colegii nostri din Drajna si sa ne intalnim in luna mai la dansii. Data intalnirii ramane sa fie stabilita in functie de preferintele dansilor.


In continuare s-au discutat doar amanunte tehnice legate de revista. Chiar daca, de data aceasta, intalnirea a fost dominata de acest proiect, nu inseamna ca ea a fost mai putin fructuoasa. Totusi, ii asteptam in continuare pe colegii nostri care nu pot participa la intalniri sa vina cu propuneri de subiecte de dezbatere, sau chiar de proiecte pentru viitor.



Niciun comentariu: