„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

luni, 15 iunie 2009

Slide share





Am tot încercat să găsesc un site care nu numai să găzduiască prezentări Power Point, dar să permită şi vizualizarea lor online. Adică să le ruleze exact cum face aplicaţia de pe computer.

Slide Share găzduieşte asemenea fişiere, dar pentru prezentarea pe site le converteşte astfel încît animaţia şi fondul muzical dispar la vizualizarea online. Totuşi, ele pot fi descărcate şi vizualizate pe calculatorul fiecăruia. Şi e bine că le pot depozita pentru a fi la îndemîna celor ce vor să le descarce la orice oră din zi şi din noapte.



Cele două bare de mai sus, conţin una toate prezentările în limba română şi cealaltă o parte din cele în limba engleză făcute pentru premiaţii la concursul One Thousand Cranes, România 2008, pe care le-am postat acolo în contul meu. Cu săgeţile de jos, puteţi obţine încă un calup de 4 prezentări. Cu more options, codul pe care-l puteţi copia pentru a-l lipi pe blogul vostru.

Cu clic pe oricare din imagini, ajungeţi în pagina respectivei prezentări, de unde cu butonul Get File puteţi descărca prezentarea pe compul vostru. Numai că există o defecţiune: fiecare din imagini deschide pagina celei de sub ea, iar ultima de jos nu se deschide.

Pentru asta, mai dau şi altă posibilitate (Presentation Pack):




Niciun comentariu: