„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

miercuri, 4 februarie 2009

CONCURS DE BLOGURI

Vorbind despre anul 2009, am spus că sper să fie un an al cooperării. Asta pentru că nu pot să-l decretez ca atare. Dar voi încerca să suplinesc lipsa de decizie prin iniţiative. Anunţam acolo un posibil concurs de bloguri. Astăzi vă propun acest concurs.

Veţi găsi prima schiţă a ceea ce va fi acest concurs pe calaméo sub titlul CONCURS DE BLOGURI. În acel spaţiu voi reînnoi informaţiile referitoare la această iniţiativă din 3 în 3 zile. De astăzi începe prima sa etapă care va fi totodată un fel de recensămînt al blogurilor pe care le au amatorii de poezie niponă.

Înscrierea în concurs echivalează cu semnalarea blogului vostru la adresa:

dioica_urtica@yahoo.com

unde veţi transmite numele vostru, numele blogului/blogurilor şi adresa lui/lor. Este vorba de adresa URL care apare în bara de adrese cînd deschideţi blogul. În modelul de tabel de pe calaméo, am dat o adresă prescuratată pe care o puteţi obţine cu uşurinţă folosind serviciul TinyURL. Acesta abreviază orice adresă, indiferent de mărimea ei, la numai 25 de semne.

De astăzi, aştept să văd cîţi dintre voi au bloguri. Listarea îi va îndemna pe ceilalţi să vă viziteze şi, eventual, să-şi semnaleaze vizita prin comentarii. Cînd sînteţi logaţi pe blogul vostru, simpla lăsare a unui comentariu pe alt bog înseamnă că aţi lăsat şi o semnătură-link pentru a putea fi vizitaţi.

Niciun comentariu: