„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

duminică, 4 ianuarie 2009

Un an nou, poate şi o nouă etapă



Cred că a venit timpul pentru o colaborare mai activă. Sînt oarecum depăşit de activitatea pe care o desfăşor şi vreau să încerc şi altă modalitate de a atrage pe cei care ar putea să preia unele iniţiative. Asta măcar pentru a-şi dovedi lor că nu este ceva prea dificil sau imposibil.


Încep cu ceva care a fost evident negjlijat de noi, cei trei autori ai RK. Din februarie 2008, nu am mai avut postări despre activitatea românilor pe alte site-uri şi la alte concursuri. Cei care mi-au semnalat premiile lor la concursuri au fost afişaţi pe OGLINDIRI, dar restul informaţiei n-a mai fost nici colectată şi nici postată pe RK.


Încerc de aceea să-i atrag pe cei care ar putea să fie colaboratorii noştri în această chestiune punctuală. Prezenţe româneşti este un blog nou care îşi aşteaptă autorii şi contribuţiile lor pentru a rămîne mereu conectaţi la ceea ce se întîmplă în lumea cea mare a haiku-ului.


La oricare din adresele mele sînt disponibil pentru a-i ajuta şi ghida şi pentru orice altfel de nelămuriri.



Niciun comentariu: